Informatie

De meeste schoolmaterialen en benodigdheden voor onze school (zie onder rubriek "SCHOOL") komen van de Picpussen School in Tongeren.

Weer hebben we ook verschillende andere scholen in de buurt kunnen blij maken met schoolbanken, schoolborden en nog zoveel meer vanuit de school in Tongeren.  Hieronder enkele foto's.Met kleine vrachtwagens vanuit de deelwijken van de gemeente werden de schoolbanken opgehaald en bij scholen en arme schoolgaande kinderen thuis bezorgd voor hun huiswerk op een betere manier te kunnen maken in plaats van op de grond te zitten hiervoor.

Twee containers werden geleverd in augustus en september 2021 om nog te vullen met schoolbanken en materialen aan ons geschonken door de Picpussen school.  Hieronder foto's van de opgevulde eerste container.Van de Picpussen school in Tongeren mochten we al heel wat ontvangen voor de school die we aan het bouwen zijn.
Als de school af gaat zijn, hopelijk half 2022, kunnen we deze volledig inrichten met de steun die we vanuit Tongeren krijgen.
Bedankt!


 

In de eerste container hebben we meer dan 100 schoolbanken gestapeld en deze zijn opgeslagen in ons magazijn langs de school die we aan het bouwen zijn in de Filipijnen.  In de tweede container hebben we heel wat gekregen speelgoed en schoolmateriaal kunnen laden.  Op de foto zie je hoe we aan het uitladen zijn om alles in de container te steken.
Op de foto Filipijnse kindjes die heel blij zijn met de kleurpotloden vanuit Tongeren.
De arme Filipijnse kindjes kunnen het niet geloven, echte speelgoedauto's vanuit Tongeren.
Deze kindjes uit de Filipijnen hebben gewoon geen speelgoed, de ouders hebben geen geld om speelgoed te kopen.
Kindjes uit de Filipijnen spelen met spinnen of mieren die ze vangen en dan in een doosje steken, of verstoppertje spelen.