2022Met een geschonken tv vertonen we documentaires aan personen die thuis geen tv hebben


Onze medewerkers fier met een geschonken trui/t-shirt en hun kerstpakket 2022


Nog een tafel geschonken aan een kleutertuin, en een kindertoilet dat door ons werd geinstalleerd


Enkele van onze studenten die we sponsoren in hun universiteitsstudies, deze twee, Matthew en Chantal behalen de allerhoogste cijfers in hun studies!

Het uitdelen van meubels aan arme hulpbehoevende families ging ook verder in augustus 2022.  Hieronder foto's van superblije families.  Zetels, keukenkasten, stoelen, kinderparkjes...

En het uitdelen van kleren, schoenen enz.  Zoals hier gelukkige studenten met kleren, en een zwarte broek met zwarte schoenen vanuit Belgie voor zijn schoolgraduatie ceremonie.

Eindelijk zijn we in 2022 terug naar de Filipijnen kunnen gaan na een lange Covid periode.  Werken zijn wel kunnen verdergaan in 2021, maar het gaat toch niet zo goed als we willen.

Het uitdelen van meubels aan de allerarmsten gaat gewoon verder, zie hoe gelukkig de kindjes met een gekregen knuffel en de sofa.En de tafel met stoelen, deze familie heeft nooit een tafel en stoelen gehad, ze aten en zaten op de grond.  Zo gelukkig met een bureautafel, hiervoor werd ook gestudeerd met op de grond te zitten.Geweldig, zo een mooie tafel om te eten en grootmoeder die nu een sofa heeft.Een rolstoel en ziekenhuis bed in Encarnacion barangay hal.Schoolbanken en tafels in Encarnacion.Schoolbanken in Encarnacion Elementary School.Een kast en nog een schoolbank in dezelfde lagere school,Prikborden en een leraarstafel.En zelfs het schoolsecretariaat gebruikt een schoolbank vanuit Tongeren.En ons team constructiewerkers is blij met hun nieuw shirt.Op verschillende eilanden hebben de bewoners het nog heel hard te verduren door de recente taiphoons, families die gewoon alles kwijt zijn.
Daarom hebben we hulpgoederen naar hen gestuurd.  Eerst wordt een vrachtwagen vol geladen, vervolgens in de vissershaven alles overgeladen op boten om dan naar de eilanden te brengen.
Een kleinere vissersboot wordt ook volgeladen voor een klein eilandje waar maar enkele families leven.